Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen voor de standaardpakketten € 6,95 incl. BTW voor standaard pakketten in Nederland. 
Zendingen van standaardpakketten naar België zijn € 7,25 incl. BTW.

Maar.. bestellingen boven €100,- incl. BTW bezorgen we gratis*

Door de aanhoudende onrust op de grondstoffenmarkt zijn o.a. de prijzen van verpakkingsmaterialen verhoogd. Wij zijn genoodzaakt om dit door te berekenen in onze verzendkosten.

Onderstaand tref je meer informatie over de verzendkosten bij GYZS. 

Verzendkosten voor standaard pakketten


Verzendkosten voor afwijkende pakketten

Deze pakketten zijn groter dan 170x60x50cm of zwaarder dan 30kg en moeten via een aparte vervoerder verzonden worden. Deze pakketten bevatten vaak producten die extra lang of zwaar zijn en moeten dus beter verpakt en beschermd worden voor eventuele transportschade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: schuifdeurrailsen, trappen, betonmolens, bouw- en tochtprofielen, draadeinden, meerpuntsluitingen, espagnoletten, kruiwagens en grote machines.
Je weet van te voren of er extra verzendkosten berekend worden. Op de productdetailpagina's informeren we je namelijk vooraf over de mogelijkheid dat er extra verzendkosten berekend kunnen worden en verwijzen we je naar deze pagina zodat je kunt kijken welke verzendkosten er gelden.


Waarom berekenen wij extra verzendkosten?

Wij willen de prijzen voor onze producten laag en scherp houden. En daarnaast willen we je eerlijk informeren over de kosten die gemaakt worden voor de verzending.
Veel van deze artikelen bevestigen we bijvoorbeeld op een plank met daaromheen een buffer van schuimprofiel en folie. Dat is nodig om de pakketten en lengtevracht goed te beschermen. Het inpakken van deze afwijkende pakketten kost veel meer tijd dan het inpakken van onze standaardpakketten. Gemiddeld duurt dit 5-15 minuten per pakket. We gebruiken naast een plank ook meer verpakkingsmateriaal om het pakket goed te kunnen beschermen. De vervoerder komt dit ophalen met een grote vrachtwagen waar een lengte van 12 tot 16 meter in past. Deze lengtes passen niet in een normale DHL bus. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat het vervoer van afwijkende pakketten significant duurder is dan de standaardpakketten die met DHL vervoerd worden.

Klik hier voor meer informatie over de levertijden bij GYZS.