Stageplaats Marketing | Communicatie | Commercieel - MBO/HBO

Wat gaat de student doen?

GYZS.nl is een webshop. We verkopen gereedschap en ijzerwaren. Klinkt niet sexy natuurlijk...maar dat is het juist wel. Waarom? Omdat we een webshop zijn verkopen we door heel Europa, gebruiken we tientallen tools om onze producten te verkopen op o.a. Bol.com, Beslist.nl, Google Adwords, Google Shopping, Bing, Criteo en tracken/meten we alles wat er op onze pagina gebeurt. We willen dus exact weten wie er op onze websites komen, waar ze vandaan komen, wat ze doen. We meten alles en willen begrijpen hoe we onze conversies kunnen verhogen. We verzamelen dus veel data. En die data moet wel geanalyseerd worden. En na de analyses moeten we soms acties ondernemen om dingen anders te gaan doen. Daarnaast proberen we ook de beste service te geven aan onze klanten. Dat doen we via telefoon, chat en mail. Maken offertes, facturen en helpen onze klanten waar nodig. Je leert dus enorm veel zowel commercieel als op marketing gebied. En we zoeken mensen. Dus je hebt ook uitzicht op een baan!

Over welke vaardigheden beschikt de student?

Je moet eager zijn om te leren. Want er is heel veel wat we je kunnen laten doen. Jij moet aangeven wat je graag zou willen leren en wat voor werkzaamheden je leuk vindt of wat je leuk lijkt. We groeien best snel en we hebben heel veel opdrachten die elke dag gedaan moeten worden. Dat kan zijn dat je onderzoekt waarom een bepaalde groep van artikelen niet goed verkoopt tot het schrijven van een blog of omschrijving van een product. Maar het aller belangrijkste is dat je dus open staat om te leren.

Wat biedt het leerbedrijf de student?

Wij bieden je een ontzettende leuke stageplaats aan binnen een jong en groeiend team. Het allerbelangrijkste wat je gaat leren bij ons is het denken in 'workflows' en 'processen'. We maken gebruik van veel data uit veel verschillende soorten systemen. En om die data te kunnen gebruiken moet je het ook 'snappen'. Dus de eerste paar weken ben je bezig met het leren begrijpen van de verschillende informatiestromen. Want als je dat goed begrijpt dan leer je het snelst. Je krijgt begeleiding van onze marketeers, verkoopadviseurs en klantenservice medewerkers. Je werkt echt mee in het team om de website en alle facetten daaromheen beter te maken. Er is nog nooit een stagiair bij ons de deur uit gegaan die het niet naar zijn of haar zin heeft gehad. En veel van onze vroegere stagiairs zijn nu vaste medewerkers. Dat zegt ook wel wat.

Oh...en je krijgt natuurlijk ook een stage vergoeding van €200-300.