Vacature commercieel medewerker binnendienst


Gaat jouw hart sneller kloppen van (ver)bouwen, ijzerwaren en techniek? En wist jij al dat (sommige, lang niet alle) groothandels in ijzerwaren best sexy kunnen zijn? En onderhoud je graag het allerbeste klantcontact en ga je graag de samenwerking aan? Als jij op de vragen van dit kruisverhoor (bijna) altijd ja zegt, dan willen we graag met jou in gesprek voor een leuke baan als commercieel medewerker binnendienst!

Sorry voor ons enthousiasme, maar GYZS is namelijk op zoek naar versterking van de verkoop binnendienst en we hopen dat jij misschien in het bovenstaande plaatje past. En? Denk je dat je past? We leggen je graag meer uit over de functie.

Wat ga ik dan doen?

De verkoop binnendienst is een belangrijke afdeling van afdeling van GYZS. Je vervult een vitale rol bij de verkoop van onze producten als het gezicht van ons bedrijf. Onze klanten zien jou vaak als eerste en spreken jou het meest.

Jij bent..

 • Een zelfstandige werker, maar geen einzelgänger.
 • Een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Iemand die initiatief neemt.
 • Iemand met kennis van onze branche, of je bent bereid die kennis op te doen.
 • Iemand met een scherp, commercieel oog.
 • Positief ingesteld en energiek.

Praktisch gezegd..

 • Neem je bestellingen aan van onze klanten. Per mail, telefoon, chat of op locatie.
 • Help je onze helpdesk bij het beantwoorden van klantvragen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over lopende orders, prijzen, levertijden, serviceverlening en garantiebepalingen.
 • Maak je inkooporders aan en lever je (maatwerk)bestellingen aan bij onze leveranciers.
 • Maak je offertes en facturen voor onze klanten.

Waar kom ik te werken?

GYZS is dé online bouwmarkt voor de technische professional. We streven ernaar een zo compleet mogelijk assortiment bouwmaterialen en -artikelen online aan te bieden aan voornamelijk zakelijke klanten, maar ook particulieren. Ons aanbod bestaat uit meer dan 100.000 producten en groeit elke dag. GYZS is een serieus groeiend bedrijf, met eigen verkoop binnendienst, eigen voorraad, eigen bezorgdienst in Noord-Holland en een in-house development team. En een flitsend, nieuw kantoor in Schagen. Dat kan je mooi bekijken als we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

We bieden je een werkplek waar veel ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling en zelfontplooiing. We zijn flexibel en stellen een hoge mate van zelfredzaamheid en initiatief erg op prijs.

GYZS gaat voor:

 • Productkennis - We geloven dat we de beste service kunnen leveren door zoveel mogelijk kennis te delen. En we weten veel. Jij (binnenkort) ook?
 • Maatwerk - GYZS streeft ernaar precies de juiste producten af te leveren op de (bouw)locatie van de klant. Ook maken we steeds meer (in-house) op maat voor onze klanten.
 • Samenwerking - Het is onze filosofie om altijd de samenwerking aan te gaan. Of het nu gaat om onze klanten, of de bedrijven waar juist wij klant van zijn.

Enne, wat schuift het?

Voor wat, hoort wat. Dat snappen wij ook wel. Als je bij ons komt werken, staan daar diverse beloningen tegenover. Een daarvan is natuurlijk geld. We bieden je een goed loon: een marktconform salaris dat we samen afstemmen op jouw kennis en (werk)ervaring. Daarnaast hebben we een goede pensioensregeling en aantrekkelijke korting op ons hele assortiment.

Cv klaar? Solliciteren maar!

Hebben we je al overtuigd dat GYZS best sexy is voor een online bouwmarkt? En klinkt de functie van commercieel medewerker binnendienst jou als muziek in de oren? Stuur dan snel je cv en motivatiebrief naar ons op.

Heb je nog vragen over deze baan, wil je meer weten van GYZS of van de mensen die er werken? Schroom dan niet en stel je vraag direct aan Peter door te bellen naar 0224 212 026 of mailen naar info@gyzs.nl