Welke betaalmethodes kan ik bij jullie gebruiken?

Goede vraag! Je kunt online bij ons op verschillende manieren betalen:

Bij het ophalen van je bestelling kan je met pin, cash of per factuur betalen.

* Achter de schermen wordt er hard gewerkt om achteraf betalen op rekening mogelijk te maken voor onze zakelijke klanten. Wilt u nu al op rekening bestellen? Dit kan door uw aanvraag of bestelling te mailen naar onze verkoopbinnendienst
Zij zullen contact met u opnemen. U ontvangt een orderbevestiging en na verzending uw factuur.